La Marmotte info

Informationer omkring La Marmotte

Her under findes diverse informationer omkring La Marmotte. Helbredserklæring og ordensregler findes her. Du kan finde hvordan og hvorledes servicebil ordningen fungerer, samt hvordan vores cykeltransport vil forløbe. Hvis du stadig har spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Helbredserklæring

For at deltage i La Marmotte skal din læge udfylde en godkendt helbredserklæring. Denne er blevet sendt med din faktura. En ny kan også findes her. Hvis erklæringen ikke bliver udfyldt korrekt, kan den ikke godkendes, derfor har vi lavet en lille guide, dog giver det meste sig selv. Når den er udfyldt scanner du den ind og sender den til os på mail(helst i pdf fil) og vi ordner resten.
Helbredserklæring
Guide til udfyldning

Ordensregler

For at deltage i La Marmotte skal du også have udfyldt en blanket med ordensregler. Denne skal selvfølgelig også udfyldes korrekt for at blive godtaget. Du modtager blanketen med din faktura, samt du kan finde en ny her. Vi har lavet en lille guide for at sikre at du udfylder den korrekt første gang.
Ordensregler
Guide til udfyldning

Servicebil

Servicebil ordningen er en ordning du kan tilmelde, som fungere under løbet. Du får mulighed for at ligge nogle poser klar, du vil modtage ude på ruten.
Den præcise beskrivelse findes her.

Cykeltransport

Vi tilbyder også cykeltransport, dog kræver den en vis planlægning og timing, som du også skal være klar over. I denne beskrivelse kan du derfor se, hvordan vi transportere cyklerne. Samtidig beskriver vi hvornår vi afhenter i Danmark, aflevere dem i Frankrig, og levere dem tilbage i Danmark.
Læs de præcise forhold her.

Ikke mulighed for kommentarer.