Nyttige informationer

På vore rejser hvor vi kører på alm. cykler anbefaler vi man har cyklet lidt hjemmefra, så man kan sidde på sadlen i længere tid, uden at blive øm bagi. På vore rejser hvor vi kører på racercykler anbefaler vi man ikke har under 2.500 km i benene. På rejserne hvor vi cykler i 6 til 7 dage anbefaler vi man har nogle flere kilometer i benene og man især de sidste måneder op til turen træner regelmæssigt.

Når din cykel transporteres med PP CyclingTours er det enten uden på eller i bil eller trailer, fastspændt i forgaffel. Dit forhjul bedes du pakke ind i en cykelpose.
Du er velkommen til at komme rørisoleringsskåle omkring rørene på din cykel.
På enkelte rejser er det muligt at få sin cykel transporteret i cykelkuffert eller papkasse.

Husk forsikring

Du skal selv sørge for, at du har dine forsikringer i orden, herunder rejse- og bagageforsikringer og afbestillingsforsikring.
Endvidere bedes du også sikre dig, at du har din cykel og bagage forsikret mod bl.a. skader og tyveri.
Det gule og det blå sygesikringskort skal du sikre dig har mere end 6 mdr. tilbage til udløb ligesom du skal medbringe begge kort hver dag på cykelturene
Har du mulighed for at tage en lamineret kopi af dit pas med vil det også være en god ide.

Fælles billeder

Der vil blive taget et samlet holdfoto ligesom der, så vidt muligt, vil blive taget et foto af de enkelte hold på toppen af alle bjergtoppe.
Undervejs vil der også blive taget nogle billeder.
Efterfølgende vil man kunne købe alle billederne samlet på en cd.

Kort og telefonliste

Inden starten på første etape udleveres der rutekort for hver enkelt dag, et kadaverskilt og telefonliste med nummeret på guiden samt på følgebilen.
Kadaverskiltet og telefonlisten samt rutekortet for den enkelte dag, skal du medbringe hver dag på cyklen sammen med dine sygesikringskort.
Vi anbefaler også at du hver dag på turen medbringer Eur 20,- samt din mobiltelefon og en lamineret kopi af dit pas.

På nedkørsler er det vigtigt kun, at punktbremse. Brems kun hen til svinget og ikke inde i et sving.

I tilfælde af regn skal man være opmærksom på, og især i Sydeuropa, at det kan give glatte veje.

Følgebil

Følgebil har PP CyclingTours oftest med rundt.
I følgebilen vil der være lidt forskelligt værktøj til nødreparationer ligesom der vil være et mindre udvalg af reservedele, herunder dæk – slanger – tandhjul – klamper – osv.
Coca cola og vand til dunke samt energibar, energidrik har følgebilen også med og alt dette kan købes både undervejs og igen hjemme på hotellet.
Følgebilen holde på toppen af nogle af bjergene ligesom den også holder der hvor vi spiser frokost. I følgebilen har du mulighed for at aflevere en lille rygsæk eller pose med lidt tøj.

Forslag til indhold i rygsækken:

Svedtrøje – cykeltrøje – løse ærmer og ben – sko overtræk – lange handsker – pandebånd.

I trafikken er vi cykelmotionister de ”bløde” trafikkanter, derfor er det vigtigt, at vi ude på turene holder os indenfor striberne og i det hele taget følger færdselsreglerne.

Pauser

Omkring halvvejs på dagens etape holder vi frokostpause. Frokostpauserne holder vi ved følgebilen som har sandwich med, som vi spiser et passende sted på turen.

Når det enten går op eller nedad kan vi ikke holde sammen på hele gruppen, derfor samler vi op på toppen og igen nede i dalen.

Hotellerne

De hoteller/pensioner vi bor på har enten 2 eller 3 stjerner og på hver værelse er der bad og toilet.
Ønsker man enkeltværelse kan man tilkøbe dette.
Alle de hoteller/pensioner vi bor på, er der mulighed for forsvarlig cykelopbevaring.
Vi lægger meget vægt på det sociale både før, under og efter dagens etape, derfor opfordrer vi alle til at mødes f.eks. i haven eller på terrassen for at ”vende” dagens strabadser og for at få væske balancen på plads igen.

Husk energi på turene

Selvom du får et godt morgen måltid og f.eks. en god sandwich til frokost, er det vigtigt, du også undervejs spiser f.eks. noget energibar og/eller en gel og drikker noget energidrik.

HUSK: det er ikke vejret men din påklædning der er afgørende for om du har/har haft en god dag eller en god tur.

ppcycling final stor Ruby Rejser5 300x63 Nyttige informationer

Ikke mulighed for kommentarer.