Vores rejser 2018


Calpe – uge 7 & 8

Cykelverdens nye Mallorca

cykelbil Vores rejser 2018

Forårets træningslejr i Costa Blanca – Calpe

Området benyttes ofte af de professionelle ryttere til forårets træning.
Det er et ideelt sted at starte sæsonen, området har op til 330 solskinsdage om året og op mod 20 grader fra januar til marts. Gode bjerge, veje af høj kvalitet og ingen trafik. Calpe er det bedste sted at starte cykelsæsonen.
Læs mere om turen her.


Toscana – uge 19

Italiens forårs perle

toscanaTeaser Vores rejser 2018

Toscana tilbyder Italiens middelalder arkitektur på nærmeste hold

For andet år i træk tilbyder PP Cycling Tours en rundtur i Toscana, hvor vi kommer rundt i store dele af regionen med en enkelt afstikker til Umbrien. Det er måske den region i Italien, der er mest elsket af mange turister, især pga de mange turistattraktioner, gastronomien og vejret. Men som cykeldestination er det måske ikke lige det første tankerne falder på, når man taler om Italien. Toscana er dog en fantisk område at besøge og i sær på cykel.
Læs rejsebeskrivelsen her.


Sardinien – uge 21

Nyt cykelområde at udforske

sardinienteaser Vores rejser 2018

Fantastiske naturoplevelser i kuperet landskab

Sardinien er et område som ikke har haft stor fokus, hverken af de store cykelløb eller diverse cykelrejser. Derfor er dette en mulighed for at opleve det “ukendte” cykelområde.
Øen har en helt særpræget kultur, samt rigtig god mad og vin, som er absolut blandt det bedste i Italien.
Sardinien er kendt for det azurblå hav og de fantastiske strande. Alt dette kan opleves på turen i uge 21 til Sardinien.
Læs mere om rejsen her.


Les 3 Ballon – uge 23

Klassisk motionscykelløb

Les 3 Ballon Vores rejser 2018

Kør på Tour de France 3 allerførste bjerge

Les 3 Ballons køres i områadet omkring Vogeserne, deltager antallet vokser år for år, men alligevel er Les 3 Ballon stadig lidt overset af danskerne, det vil vi rigtig gerne lave om på.
Tag ikke fejl af dette cykelløb, du får aldrig “ro”, da bakkerne og bjergene kommer kontinuerligt, flere mener at dette løb er lige så hårdt og endda hårdere end La Marmotte. Tag med PPCyclingTours og test dig selv til det yderste i dette spændende cykelløb.
Læs mere her.


Mont Ventoux til Alpe d’Huez + La Marmotte – uge 27

Få bjergbenene til den danske klassiker

mont teaser Vores rejser 2018

Oplev det legendariske bjerg Mont Ventoux og bliv helt klar til bjergklassikeren La Marmotte

I de senere år er denne rejse vokset i popularitet, ligesom motionscykelløbet La Marmotte. Rejsen giver en unik mulighed for at få testet benene inden La Marmotte bliver skudt i gang. Samtidig får du muligheden for at blive en del af Club Des Cingles du Mont Ventoux, det kræver dog at du klarer alle tre opstigninger til toppen Mont Ventoux på samme dag.
Via rejsen transporteres du til Alpe d’Huez, måske en mulighed for at finde de helt rigtige bjergben til La Marmotte.
Læs om rejsen i detaljer her.


La Marmotte – uge 27

Den danske bjergklassiker

La Marmotte Vores rejser 2018

Deltag i Frankrigs kæmpe store motionsløb

La Marmotte er gennem de sidste mange år steget i popularitet blandt danske cykelentusiaster, og ikke helt uden grund, for her kan du virkelig få udfordret dig selv og dine venner.
Vi har mange forskellige rejsemuligheder, alt fra budget rejser til rejser på 4 stjernet hotel.
Cykelløbet har mange deltagere og er et af de hårdste man kan tilmelde sig, så hvis du søger en udfordring, hvor du direkte kan køre mod andre ryttere skal du vælge La Marmotte sammen med PPCyclingTours.
Læs mere om de forskellige muligheder her.


Bodensee – Lago de Garda – uge 31

Tre lande på 8 dage

bodenteaser Vores rejser 2018

Oplev Tyskland, Østrig og Italien fra deres smukkest sider

Bodensee til Gardasøen giver dig mulighed for nye oplevelser både kulturelt og gastronomisk, og det hele på cykel. Turen starter i Bayern, hvorfra vi bevæger os syd på mod Norditalien.
Dette sker gennem et vildt og til tider råt landskab, som giver spektakulære syn for øjnene og enestående følelser efter hver eneste gennemførte etape. Hele rejsen slutter med at vi kan nyde det fantastiske klima, og måske tage en dukkert i Gardasøen, som en fejring af en helt unik cykeloplevelse.
Læs om vores fantastiske kulturelle mulighed på cykel her.


Coast to Coast (Ø/V & V/Ø) – uge 33 & 34

Middelhavet til Atlanterhavet

c2cteaser Vores rejser 2018

Tag fra vest- til øst-Frankrig eller retur

Coast to Coast er ikke uden grund en af vores absolut mest populære rejser. Turen over Pyrenæerne fra enten Atlanterhavet til Middelhavet, eller omvendt, giver nogle cykeloplevelser du aldrig vil glemme. Når de kendte stigninger fra Tour de France besejres, giver det en følelse af at være i et med den barske natur. Med Pyrenæernes frodige toppe og legendariske historier får alle cykellister en virkelig enestående oplevelse.
Læs om denne tur her.


Asturien – uge 34

Ukendte og mystiske bjerge

Asturienteaser Vores rejser 2018

Nord Spaniens pionérland står til udforskning

Vores super erfarne ruteplanlægger Michael Elmstrøm fra Fabin Sport har gjort det igen. Han har sammen med sin ven Lars Jensen været på ekspedition i Asturiens flotte terræn, og skabt den perfekte rute i det ukendte landskab. Turen byder på åndeløse udsigter, larmende stilhed på stigningerne og måske det hårdeste bjerg, der har været i en grand tour, Angliru. Prøv kræfter men dette uhyre af en spids, og vend hjem til lokale hoteller af bedste kvalitet. Asturien ligger bare og venter på at du og din cykel udforsker de tinder området gemmer på.
Læs om den helt nye rejse her.


Marmotte Pyrénées – uge 34

Pyrenæernes motionscykelløb

pyreteaser Vores rejser 2018

Måske den sejeste udfordring

Kør selv til Pyrenæerne og deltag i et stort cykelløb i Frankrig. Som til alle vores cykelrejser, tilbyder vi flere købsmuligheder. Du kan bl.a. købe indkvartering, startnummer og cykeltransport af os.
Marmotte Pyrénées er et af de sværeste løb du kan deltage i. Terrænet er barskt ved alle deltagere, og selvom kun knap halvdelen af løbets deltagere gennemføre, er det stadig en kæmpe oplevelse. Kom godt forberedt, for Marmotte Pyrénées er den største test af dig selv.
Læs mere om løbet her.


Comosøen til Adriaterhavet – uge 36

Smukke Norditalien

comoteaser Vores rejser 2018

De kendte og gemte spidser i Norditalien

Turen byder på flere regioner, som er forskellige med hensyn til sprog, mad og kultur. Derfor får vi Italien at se fra mange sider, og stifter bekendtskab med forskellige kulturer i dette fascinerende land. Rejsen fører os over nogle af verdens smukkeste bjergveje, og stigninger der gemmer på lange og spændende historier.
Vi ændre ruten fra år til år, hvilket giver alle rejser deres unikke særpræg og indtryk. Comosøen til Adriaterhavet er derfor muligheden for at komme på en fantastiske rejsen gennem den skønne Norditalien, og opleve en enestående rejse.
Læs om den tilbage vendende rejse her.


Dolomitterne Classic – uge 37

Ny rejse gennem Dolomitterne

doloteaser Vores rejser 2018

Nye og spændende oplevelser venter i Dolomitterne

Dolomitterne er ikke et nyt område at cykle i, men ofte har turen kun gået tværs igennem, og derfor er dolomitterne stadig et område vi kan udforske. Classic turen tilbyder derfor en hel uge i dette flotte område, og giver os derfor mulighed for at opleve det hele.
En lille afstikker ind i Schweiz er også en mulighed, for at opleve lidt af dette land. Turen giver gode kilometer, mange højdemeter og er helt ny på planen hos os. Tag med på denne sprit nye rejse og opleve Dolomitterne på tæt hold.
Læs om den nye attraktion her.


Pyrenæerne Classic – uge 39

De skjulte stjerner

pyrteaser Vores rejser 2018

Oplev spidserne de står de kendte i skyggen

Pyrenæerne har mange verdenskendte bjerge, som tit er med på ruten til de store cykelløb. Men Pyrenæerne gemmer også på nogle toppe som ikke så mange kender, men de er mindst ligeså interessante at cykle. Classic turen sender os derfor over de kendte bjerge, men ikke mindst over de perler der står i de kendte i skyggen.
Turen blev kørt første gang sidste år, og derfor kan vi tilbyde ekstra mange nye oplevelser på denne rejse. Vi flytter ikke hotel hver dag, og dette giver den mulighed at udforske nærområdet lidt nærmere, og hvilket er lige præcis det turen sætter fokus på. Se og mærk pyrenæerne på tætteste hold i uge 39.
Læs mere om rejsen her.


Ikke mulighed for kommentarer.