Gode råd om tøjvalg for gæster på racer cykler

Når du pakker din kuffert, til en rejse med PP CyclingTours, er det vigtigt, at du får cykeltøj med til al slags vejr, både sol, varme, regn, og kulde. Det kan nemlig godt forekomme, at det er koldt på toppen af bjergene, vi kommer som regel op over 2.200 moh. Hvor temperaturen sagtens kan komme ned omkring 5 – 8 grader og hvis det så samtidig er regnvejr bliver det endnu værre.

På nedkørslerne, hvor man ikke bruger sig selv ret meget er det vigtigt at have en windbreaker med. Svedtrøjer er en nødvendighed, da sveden skal væk fra kroppen, ellers kan det blive meget koldt. Skoovertræk skal også med og gerne et par ekstra cykelsko. Skulle vi komme i regnvejr er det rart med et par tørre cykelsko til dagen efter.

Hvis du har mulighed herfor, vil det være en god ide at have mindst 3 par cykelbukser med forskellige syninger i skindet med. Dette vil reducere muligheden for siddesår hvis du skifter bukser hver dag. En anden god ting er at bruge buksefedt.

Cykelhjelm er obligatorisk og skal bruges af alle.
Når du pakker kuffert behøver du ikke pakke så meget ”civilt” tøj, idet du nok mest kommer til at bruge shorts, T-shirts og joggingtøj.
Til turen hen og hjem vil det være godt med et tæppe og evt. en nakkepude.

HUSK: det er ikke vejret der afgør om du får en god oplevelse, men dit tøjvalg.

ppcycling final mellem2 300x63 Gode råd om tøjvalg for gæster på racer cykler

Ikke mulighed for kommentarer.